Workshops

AllesZoLeuk biedt mogelijkheden voor het volgen van superleuke, creatieve en inspirerende workshops. Leerzaam, leuk, origineel, creatief en bovenal gezelligheid staan centraal voor een workshop, waarbij we aan de slag gaan met de meest mooie natuurlijke materialen. De prijzen van de workshops staan bij de betreffende workshops in de agenda vermeldt en zijn incl. alle materialen, thee / koffie en wat lekkers. We verzorgen de workshops in Brielle ( je kunt je individueel of in een groepje inschrijven waarbij we de workshops door laten gaan bij 10 aanmeldingen of meer ) of bij jouw op lokatie of bedrijf voor groepen vanaf 10 personen. Houdt de workshopagenda in de gaten.

Een workshop op jouw lokatie organiseren voor een groep vriendinnen, een aantal collega's, of tijdens een personeelsuitje, helemaal leuk! We nemen van te voren aan de hand van jullie wensen door welke creatieve uitspatting jullie willen maken, zorgen voor thee / koffie met lekkers en dat iedereen met een mooi, creatief arrangement naar huis gaat. Ook hier geldt een minimum van 10 personen, neem gerust contact op zodat we een passende workshop naar wens kunnen samenstellen.

zie WORKSHOPAGENDA in de webshop

Shabby linnen

Shabby linnen, Chippy linnen, Raw linnen zijn allemaal mooie linnen soorten om mee te decoreren. Supergave doek met opdruk, plaids, kussens, wanddoeken, en ook aan de meter  zijn de verschillende linnen stoffen verkrijgbaar bij ons. Vraag naar de mogelijkheden.

Verzenden en betalen

  • Verzenden vanaf € 3,50
  • Binnen Nederland, Gratis verzending boven € 100,00
  • Verzending binnen 48uur tenzij anders vermeld
  • Veilig betalen via Ideal

Heb je vragen?

Stuur een mail of bel
info@alleszoleuk.nl
​0614675908

 

© 2017 - 2024 AllesZoLeuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel