Retourneren

Retourneren - herroepingsrecht

Controleer direct na ontvangst de artikelen, is een artikel beschadigd bij je afgeleverd neem direct contact op met AllesZoLeuk.

Niet tevreden over jou aankoop? Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kun je dat gene doen wat redelijkerwijs nodig is om het artikel te beoordelen. Het is toegestaan het artikel uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het artikel uit de verpakking halen, tenzij een verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het artikel uit te proberen, dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het artikel in bezit hebt gekregen. Als je in één bestelling meerde artikelen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen. Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van artikelen bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste artikel fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht kun je het artikel binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, incl. een mededeling, zoals het ingevulde formulier dat je een beroep doet op je herroepingsrecht. Dit formulier ontvang je bij het aanmelden van de retourzending via email, print het formulier en vul in.

Wat te doen
Meld je retourzending aan via email, je ontvangt dan een email terug met daarin het formulier voor herroeping, instructies voor het retourzenden en een link voor het uitprinten van een retourlabel. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening, deze worden niet door AllesZoLeuk vergoed. Verpak de retourzending zorgvuldig en bevestig het retourlabel zichtbaar op het pakket. Geef het verzendklare pakket af bij het dichtsbijzijnde PostNL Servicepunt. Wij adviseren een afgiftebewijs aan de medewerker van het PostNL servicepunt te vragen, dit is het bewijs van jouw retourzending.

Wij verzoeken je het artikel zoveel als mogelijk in originele onbeschadigde verpakking te retourneren. Alleen ongebruikte en onbeschadigde artikelen worden retour genomen. Nogmaals, voeg altijd het ingevulde herroepingsformulier bij het artikel wat je retourzend.

Terugbetaling
​In geval van herroeping ontvang je de betaling van het artikel, incl. leveringskosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Indien je meer artikelen besteld hebt en er wordt één artikel retourgezonden, vervalt de terugbetaling van de leveringskosten voor de heenzemding. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. 

Ruilen
Voor het ruilen van een artikel geldt hetzelfde als hierboven. Meld je retourzending aan via email, je ontvangt dan een email terug met daarin een retourformulier, instructies voor het retourzenden en een link voor het uitprinten van een retourlabel. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening, deze worden niet door AllesZoLeuk vergoed. Verpak de retourzending zorgvuldig en bevestig het retourlabel zichtbaar op het pakket. Geef het verzendklare pakket af bij het dichtsbijzijnde PostNL Servicepunt. Wij adviseren een afgiftebewijs aan de medewerker van het PostNL servicepunt te vragen, dit is het bewijs van jouw retourzending. Na ontvangst van je retourzending, ontvang je de betaling van het artikel zo spoedig mogelijk retour. En plaats een nieuwe bestelling voor het juiste artikel, het is helaas niet mogelijk om een retour en een nieuwe bestelling in één factuur te verwerken. De verzendkosten voor het opnieuw bestelde artikel neemt AllesZoLeuk éénmalig voor haar rekening.

 

 

Shabby linnen

Shabby linnen, Chippy linnen, Raw linnen zijn allemaal mooie linnen soorten om mee te decoreren. Supergave doek met opdruk, plaids, kussens, wanddoeken, en ook aan de meter  zijn de verschillende linnen stoffen verkrijgbaar bij ons. Vraag naar de mogelijkheden.

Verzenden en betalen

  • Verzenden vanaf € 3,50
  • Binnen Nederland, Gratis verzending boven € 100,00
  • Verzending binnen 48uur tenzij anders vermeld
  • Veilig betalen via Ideal

Heb je vragen?

Stuur een mail of bel
info@alleszoleuk.nl
​0614675908

 

© 2017 - 2024 AllesZoLeuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel