Rouwbloemwerk, rouwarrangementen, rouwboeketten en rouwkransen

Bloemen worden voor heel veel bijzondere momenten gebruikt, of het nou vrolijk is of voor een heel verdrietig moment, het feit is dat ze bijdragen aan de beleving op het moment. Zo ook als er een dierbare wegvalt, bloemen symboliseren de liefde voor degene die is overleden, en een teken van medeleven aan de nabestaanden. 

Er is enorm veel keuze in rouwbloemwerk, zo zijn er rouwarrangementen, dit zijn  de grotere rouwbloemstukken, rouwtakken cq kistbedekkingen welke op een ondergrond zijn gestoken, rouwboeketten zijn handgebonden boeketten welke op de kist gelegd kunnen worden of in een vaas ernaast gezet, rouwkransen zijn kransen met bloemen rondom gestoken of alleen bloemen aan de bovenzijde. Vaak speelt de kleur en het type bloem van een rouwbloemwerk mee in de keuze, hierbij wordt dan ook gekeken naar de lievelingskleur en -bloem van de overledene, is dit niet bekend dan is wit de meest veilige keuze. De mogelijkheid om een persoonlijk item te laten verwerken in een rouwarrangement is aanwezig. 

Het bestellen van rouwbloemwerk en het nadenken over een tekst op een lint is heel emotioneel en zeker niet prettig om te doen, daarom adviseren en helpen wij je met zorg en respect bij het uitzoeken van een passend rouwbloemwerk. Neem telefonisch contact met ons op.
 

 


 

 

Shabby linnen

Shabby linnen, Chippy linnen, Raw linnen zijn allemaal mooie linnen soorten om mee te decoreren. Supergave doek met opdruk, plaids, kussens, wanddoeken, en ook aan de meter  zijn de verschillende linnen stoffen verkrijgbaar bij ons. Vraag naar de mogelijkheden.

Verzenden en betalen

  • Verzenden vanaf € 3,50
  • Binnen Nederland, Gratis verzending boven € 100,00
  • Verzending binnen 48uur tenzij anders vermeld
  • Veilig betalen via Ideal

Heb je vragen?

Stuur een mail of bel
info@alleszoleuk.nl
​0614675908

 

© 2017 - 2024 AllesZoLeuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel