Privacy

 

Uw privacy is voor AllesZoLeuk van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.alleszoleuk.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met AllesZoLeuk.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met: Mijnwebwinkel, betalingsprovider Mollie,  postbedrijf MyParcel, online boekhoudprogramma e-boekhouden. En voor de afwikkeling richting de belastingdienst werken wij samen met onze boekhouder.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, naam en telefoonnummer ( niet verplicht ). Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

•             uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
•             inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
•             het laten corrigeren van fouten
•             het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
•             intrekken van toestemming
•             bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is bijgewerkt per 23 mei 2018

Contactgegevens
AllesZoLeuk
Jazzroute 43
4337 XB Middelburg


info@alleszoleuk.nl
0614675908

LETOP!! Aangepaste verzenddagen

Vanaf 1 oktober zullen we tijdelijk twee maal per week pakketten aanbieden voor verzenden. Pakketten besteld vanaf zaterdag 17.00uur t/m woensdag17.00uur verzenden we op donderdag. Pakketten besteld vanaf woensdag 17.00uur t/m zaterdag 17.00uur verzenden we op maandag. Vanaf eind november zal de verzending weer verlopen zoals je normaal van ons gewend bent. De groendecoraties verzenden we zoals bij de artikelen vermeld wordt.

WORKSHOPS

IVM de corona crisis hebben we besloten dit jaar geen workshops meer in te plannen.  We hopen volgend voorjaar weer te kunnen starten met leuke workshops. Wil je geinformeerd worden zodra we weer workshops inplannen? Abbonneer je dan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

PuurWonen

Ook verkrijgbaar in onze webshop de collectie windlichten en kandelaars van PUUR WONEN, zoals de windlichten in Smokey Grey Bubbles en Transparant met metalen schilfers, de S-kandelaars in staal en roest, diverse tafelkandelaars en de luikkandelaars in staal en roest. 

Shabby doeken

Stoere Shabby doeken en kussenhoezen, leverbaar in diverse afmetingen, bedrukt en onbedrukt. Shabby plaids en gordijnen nog niet in de webshop, maar wel te bestellen. Heb je vragen, neem gerust contact ons op.

Verzenden en betalen

  • Verzenden vanaf € 3,50
  • Binnen Nederland, Gratis verzending boven € 100,00
  • Verzending binnen 48uur tenzij anders vermeld
  • Veilig betalen via Ideal

Heb je vragen?

Stuur een mail of bel
info@alleszoleuk.nl
​0614675908

 

© 2017 - 2020 AllesZoLeuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel